Όροι χρήσης

*Προστασία Προσωπικών Δεδομένων
Κατά την επίσκεψή σας στη σελίδα μας <<anastasiadis-psygeia.gr>> και προκειμένου να παραγγείλετε προϊόντα, αλλά και για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε για νέα προϊόντα μας, ίσως σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, ημερομηνία γέννησης κλπ.). Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου , προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές). Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Για οποιαδήποτε απορία ή πρόταση ή δήλωση που σχετίζεται με αυτά τα θέματα παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή ο χρήστης διατηρεί το δικαίωμα ενημέρωσης ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων του σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

*Προσωπικά Δεδομένα

Η Εταιρεία είναι υπεύθυνη επεξεργασίας και οφείλει να διαχειρίζεται και να προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών και των χρηστών του ιστότοπου σύμφωνα με το Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (679/2016), καθώς και στα οριζόμενα στο εθνικό, κοινοτικό και διεθνές δίκαιο σχετικά με την προστασία των δικαιωμάτων και των ελευθεριών των ατόμων σχετικά με την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως εκάστοτε ισχύει.

Η Εταιρεία χρησιμοποιεί τα δεδομένα των επισκεπτών (Όνομα, Επώνυμο, διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, τηλέφωνο επικοινωνίας, κλπ.), εφόσον αυτά έχουν καταχωρηθεί μέσω της φόρμας επικοινωνίας της ιστοσελίδας για την επικοινωνία μαζί τους.

Η Εταιρεία χρησιμοποιεί τα δεδομένα των επισκεπτών (διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας) για τη λήψη προσφορών .Εφόσον αυτά έχουν καταχωρηθεί μέσω της φόρμας επικοινωνίας της ιστοσελίδας για την επικοινωνία μαζί τους.

 

Τρόποι αποστολής 

Οι παραγγελίες με αξία πληρωτέα πάνω από 300,00 € και τόπο παράδοσης στο Νομό ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ παραδίδονται χωρίς επιβάρυνση.

Σε άλλους νομούς η παράδοση γίνεται κατόπιν συνεννόησης με το πελάτη με μεταφορική εταιρεία.

Τα προϊόντα μας μπορούν να σταλθούν πανελλαδικά και εκτός Ε.Ε κατόπιν συνεννόησης.

 

Τρόποι πληρωμής

ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Για αγορές άνω του ποσού 500,00ευρώ βάση νόμου η πληρωμή μας μπορεί να γίνει είτε με τερματικό P.O.S. είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ:

Είτε παραλάβετε ταυτόχρονα το προϊόν είτε όχι , για συναλλαγές μέχρι 500,00 ευρώ , μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά. Το ποσό δύναται να αναπροσαρμόζεται με βάση το Νόμο. Στα γραφεία της εταιρείας μας λειτουργεί και τερματικό P.O.S.

 

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ :

 

 

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ: 52 6903 0613 730 

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ σε μορφή ΙΒΑΝ:   GR54 0172 2690 0052 6903 0613 730 

Δικαιούχοι ANAΣΤΑΣΙΑΔΟΥ ΚΩΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ